قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

توضیحات میراحمدی درباره وضعیت مرز خسروی برای تردد زائران

رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: در توافق با طرف عراقی، مرز تمرچین و مرز خسروی به صورت ۲۴ ساعته خواهد بود. با توجه به حجم گرمای امسال، مرز باشماق و خسروی مرزهای مناسبتری برای تردد خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور و رییس ستاد مرکزی اربعین امروز دوشنبه (2 مرداد) در حاشیه جلسه ستاد مرکزی اربعین گفت: ثبت نام زائرین در سامانه سماح از فردا (سوم مرداد) ۱۰ صبح آغاز می‌شود.

 

وی افزود: مبلغ تعیین شده برای بیمه زائران را به ازای هر نفر ۳۵ هزار تومان است اما مبلغ پرداختی بیمه‌گر بین ۴۰ تا ۷۰ درصد افزایش خواهد داشت.

 

میر احمدی گفت: در توافق با طرف عراقی، مرز تمرچین و مرز خسروی به صورت ۲۴ ساعته خواهد بود. با توجه به حجم گرمای امسال، مرز باشماق و خسروی مرزهای مناسبتری برای تردد خواهد بود.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور تصریح کرد: افزایش قابل توجه گیت‌های خروج کشور نیز پیش‌بینی شده است. آنچه که ما را نگران می‌کند، تعداد وسایل حمل و نقل عمومی است. جابجایی بیش از ۴ میلیون زائر بسیار دشوار است و به دستور شخص رئیس جمهور ۲ میلیون اتوبوس تعبیه شده است.

 

وی ادامه داد: توصیه ما به استفاده زائران از وسایل نقلیه شخصی است. به این منظور پارکینگ‌هایی پیش بینی شده است.

 

میراحمدی ادامه داد: با توجه به اینکه وسایل نقلیه شخصی ظرفیت پنج نفر مسافر را دارد، پیشنهاد ستاد مرکزی اربعین، «نظر مسافر» است که نحوه آن اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: گذرنامه اربعین برای کسانی که به هر نحوی فاقد گذرنامه هستند، در ماه محرم و صفر قابل استفاده است که شرط آن ثبت نام در سامانه سماح است.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تصریح کرد: بانک مرکزی پیش بینی‌هایی برای تامین ارز زائران اربعین صورت داده است که در جلسه امروز مصوب شد و نحوه دریافت آن، اطلاع‌رسانی می‌شود.

در حال تکمیل.../فارس

ارسال نظر